JE GAAT HET PAS ZIEN
ALS JE HET DOOR HEBT

Johan Cruijff

JE GAAT HET PAS ZIEN
ALS JE HET DOOR HEBT

Johan Cruijff

PERFORMANCE TEST

WELL is een prestatiegericht systeem. Bij elk WELL project moeten prestaties van het gebouw worden beoordeeld door diverse metingen, een performance test. Diegene die dit doet is hiervoor speciaal opgeleid door het WELL Building Institute (IWBI).

Bij de WELL fabriek is Han Vrijmoed WELL Performance Testing Agent (WELL PTA), als een van de eersten in Nederland. Projecten die door hem worden getest, zijn o.a. Zonneoord (via Sunny Home), Haagse Poort, Blaak 555, Maria Theresalaan (via CBRE), Danone Netherlands HQ en Shimano HQ (via GBCI). Hierdoor hebben wij kennis in huis van ‘kop tot staart’.

Om een afnametest te kunnen doen, moet men acteren onder een WELL Performance Testing Organisation (WELL PTO). Hiervoor werken wij samen met de Amerikaanse Epsten Group uit Atlanta.

Kwaliteit binnenomgeving

Onze kennis en tools zijn niet alleen zinvol bij WELL trajecten, maar kunnen ook regulier worden ingezet bij de beoordeling van uw binnenomgeving. Daarbij meten wij de volgende zaken:

  • Luchtkwaliteit
  • Gifstoffen en schimmels
  • Geluid en akoestiek
  • Lichtkwaliteit

Aansluitend op het bovenstaande is Han ook gespecialiseerd in het meten van elektromagnetische velden, ook wel straling genoemd. Door het reduceren van straling kan aantoonbaar de werkomgeving worden verbeterd met als resultaat: minder hoofdpijn, betere concentratie en meer energie.