BE THE CHANGE YOU WANT
TO SEE IN THE WORLD

Mahatma Gandhi

BE THE CHANGE YOU WANT
TO SEE IN THE WORLD

Mahatma Gandhi

ONZE DRIJFVEREN

De WELL fabriek is opgericht door Han Vrijmoed en Milou Knippen, beiden WELL Accredited Professional (WELL AP). Samen hebben zij 40  jaar ervaring in gebouw & facilities met ieder hun specialisme. Han is als bouwbioloog sterk thuis in onderwerpen als luchtkwaliteit, licht, akoestiek en gezond materiaalgebruik. Milou is gespecialiseerd in ruimtelijke vormgeving en facilities en heeft als projectmanager ruime ervaring met het aansturen van bouw- en interieurprojecten. Door haar organisatietalent zorgt zij ervoor dat projecten moeiteloos verlopen.

Han, wat zijn jouw drijfveren?

Mijn achtergrond is gebouw en techniek. Veel innovaties zijn technologie gedreven. We doen iets omdat het kan, zonder af te vragen of het gezond is. Mijn ervaring is dat opdrachtgevers hierover onvoldoende worden geïnformeerd. Dit wordt bevestigd bij mijn metingen. Als bouwbioloog heb ik een holistische kijk op de mens en zijn gebouwde omgeving. Ik wil opdrachtgevers helpen bij het maken van gezonde en duurzame keuzes. Meedenken vooraf in plaats van corrigeren achteraf.

Han vrijmoed Bouwbiologie

Milou, waarom WELL?

Al jaren interesseer ik mij in het effect van de omgeving op de mens, mede doordat ik het direct ervaar als dit niet klopt. Daarom verdiepte ik mij in omgevingspsychologie, healing environment, biophilic design en vervolgens WELL. Dit laatste was een feest van herkenning. Wetenschappelijk is duidelijk aangetoond wat goed is voor de mens en hoe we een gezonde helende omgeving kunnen creëren. En daaraan lever ik graag een bijdrage! Door mijn ervaring weet ik wanneer waar over nagedacht moet worden. Dit komt zowel het proces als de inhoud ten goede. En daar help ik graag anderen bij.

Foto Milou