KENNIS SPREEKT
MAAR WIJSHEID LUISTERT

Jimi Hendrix

KENNIS SPREEKT
MAAR WIJSHEID LUISTERT

Jimi Hendrix

Healing Workplaces, thema Materiaalgebruik

Uit onderzoek blijkt dat de lucht binnen vaak 5x meer vervuild is dan buiten! Dit kan veel beter mits we goed ventileren en rekening houden met de juiste materiaalkeuze. Dit keer meer informatie over materiaalgebruik in de serie Healing Workplaces.

Lees verder

Training WELL Building Standard

Altijd meer willen weten over de WELL Building Standard? Volg deze training met collega’s en zet gezondheid op de kaart binnen jullie organisatie! Tijdens de training maak je uitgebreid kennis met de laatste versie van de WELL Building Standard en nemen we je mee in de pijlers voor energiek werken.

Lees verder

Healing Workplaces, thema Mentaal Herstel

In Nederland ondervindt 60% van de werknemers regelmatig of zeer vaak werkgerelateerde stress. Daarom dit keer aandacht voor mentaal herstel.

Lees verder

Healing Workplaces, thema Luchtkwaliteit

Wist je dat de lucht binnen vaak 5x slechter is dan buiten? Een gezonde werkomgeving betekent veel ventileren, liefst 24 uur per dag.

Lees verder

Healing Workplaces, thema Sociale Cohesie

Bij Sociale Cohesie gaat het over de kracht van waardering, respect en ondersteuning van verschillen plus het betrekken van medewerkers.

Lees verder

Healing Workplaces, thema Beweging

Een gezonde omgeving is een helende omgeving. Beweging levert hieraan een positieve bijdrage. Voorkom te veel zitten en beweeg!

Lees verder