KENNIS SPREEKT
MAAR WIJSHEID LUISTERT

Jimi Hendrix

KENNIS SPREEKT
MAAR WIJSHEID LUISTERT

Jimi Hendrix

ESG’s en WELL Building Standard

In 2023 gaan de nieuwe duurzaamheidsrichtlijnen – de zogeheten Corporate Sustainability Reporting Directives (CSRD) – van de EU in. Deze verplichten bedrijven met meer dan 250 medewerkers om in hun jaarverslagen meer inzicht te geven in de impact van hun activiteiten op de gehele maatschappij. Dit is ook wel bekend onder de term ESG: Environmental (milieu), Social (maatschappij) en Governance (bestuur).
De WELL biedt een raamwerk voor elke organisatie.

Lees verder

Healing Workplaces, thema Straling

Uit onderzoek blijkt dat het lichaam biologisch wordt beïnvloed door straling. Het lichaam herstelt als de blootstelling is gestopt, maar door de enorme explosie van straling heeft het lichaam nauwelijks tijd te herstellen. Dit keer meer informatie over straling in de serie Healing Workplaces.

Lees verder

Healing Workplaces, thema Materiaalgebruik

Uit onderzoek blijkt dat de lucht binnen vaak 5x meer vervuild is dan buiten! Dit kan veel beter mits we goed ventileren en rekening houden met de juiste materiaalkeuze. Dit keer meer informatie over materiaalgebruik in de serie Healing Workplaces.

Lees verder

Training WELL Building Standard

Altijd meer willen weten over de WELL Building Standard? Volg deze training met collega’s en zet gezondheid op de kaart binnen jullie organisatie! Tijdens de training maak je uitgebreid kennis met de laatste versie van de WELL Building Standard en nemen we je mee in de pijlers voor energiek werken.

Lees verder

Healing Workplaces, thema Mentaal Herstel

In Nederland ondervindt 60% van de werknemers regelmatig of zeer vaak werkgerelateerde stress. Daarom dit keer aandacht voor mentaal herstel.

Lees verder

Healing Workplaces, thema Luchtkwaliteit

Wist je dat de lucht binnen vaak 5x slechter is dan buiten? Een gezonde werkomgeving betekent veel ventileren, liefst 24 uur per dag.

Lees verder